En fantastisk enkel, men så forfriskende kake.

Bestående av nøttebunn, vaniljekrem og krem, kan du toppe denne herligheten med det ditt hjerte måtte begjære.

                               Nøttebunn                            

3 egg

150 gram sukker

150 gram hasselnøtter

150 gram valnøtter

Pynt:

5 dl vaniljekrem (Piano)

3 dl kremfløte, pisket til krem med litt melis

Bær og/eller frukt etter ønske

Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Mal nøttene og vend inn i eggedosisen.

Hell deigen i en rund kakeform (24cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken nederst i ovnen ved 200°C i 20-30 minutter. (Sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken helt i formen. Løsne den fra formen og fjern bakepapiret.

Fordel vaniljekremen først på toppen av kaken. Ha så på vanlig krem. Pynt med bær og/eller frukt.

Det er alltid best å bruke friske bære, da frossne bær har en tendens til å være vel bløte😉

Vel bekomme!

In English:

A wonderful and easy, but Oh! so refreshing cake. Consisting of a nut base,
custard and cream, you can top this delight
with everything your heart desires.

Nutbase:
3 eggs
150 grams sugar
150 grams hazelnuts
150 grams walnuts

Decoration:
5 dll vanilla cream/custard
3 dl whipping cream, whip cream with a little icing sugar
Berries and / or fruit as desired

Beat eggs and sugar until thick and fluffy.
Chop/grind the nuts and fold into egg mixture.

Pour the dough into a round cake tin (24cm diameter) with baking paper in bottom.
Bake the cake at the bottom of the oven at 200 ° C for 20-30 minutes.
(Check with needle that the cake is cooked through).
Cool cake completely in the baking tin.
Loosen it from the tin and remove the baking paper.

Spread the vanilla cream first on top of cake. Then spread the whipped cream.
Garnish with berries and / or fruit.

It is always best to use fresh berries, frozen berries tend to be a tad bit moist
Enjoy!